За Нас

/ За Нас

Нашата история

Запознай се с ЕКОТЕРМ-01

Екотерм-01 ЕООД работи в областта на климатичната техника от 13 години. Компанията е специализирана е в областта на климатизацията на директно изпарение. Предлага, поддържа и ремонтира както битова климатизация (климатици за дома), така и търговска климатизация (климатици за търговски обекти).
Продажба на климатици

Продажба на климатици

Екотерм-01 ЕООД се занимава с продажба на климатици от 2010 година. Първоначално продава няколко основни марки като Daikin,Osaka Electronics,Hitachi, Fujitsu, Midea .

Постепенно с времето развива партньорство с вносители на други марки, които да започва да предлага на своите клиенти. Към този момент  „Екотерм-01 ЕООД“ е оторизиран дилър на климатици с марките:

Поддръжка

Поддръжка

Поддръжката на климатичната техника, като всяка друга техника е много важна за дългият живот на експлоатация и безпроблемната и работа.

Гаранционна и извънгаранционно профилактика се извършва всяка година, когато климатизаторите се почистват и проверяват.

На територията на Община Крумовград Компанията има монтирани и поддържа климатични системи в държавни институции (Кметства, Болница, Държавно Горско стопанство, Комплекс за Социални Услуги, Дом за Стари хора), частни компании ( “ Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД, хотели, магазини и малки фирми.

На територията на Област Кърджали и Област Хасково Компанията  има монтирани и поддържа климатици в къщи/апартаменти за домашна употреба.